Ventiloconvector Daikin

Pentru ca suntem in perioada rece din an, daca utilizam surse diverse de incalzire ajungem la urmatoarea concluzie: utilizarea ventiloconvectioarelor in locul radiatoarelor si caloriferelor clasice au mari beneficii care pun amprenta puternic in viata noastra si doua dintre aceste beneficii sunt urmatoarele.

In primul rand costul de exploatare este redus si acesta este si un dispozitiv de temperatura scazuta ceea ce inseamna ca va duce direct la un consum mic de gaze si de curent sau de lemne si peleti pentru ca temperatura apei este setata undeva intre 40 de grade si 55 de grade.

Cel de al doilea avantaj pe care un ventiloconvector il are este aspectul sau, tinand cont de faptul ca dimensiunile sunt reduse comparativ cu radiatorul sau caloriferul clasic, alaturi de un design care se va intrepatrunde in oricare camera din casa. In ciuda dimensiunilor, aceste sisteme pot sa asigure o temperatura constanta in camere si avem posibilitatea de a regla exact asa cum vrem cu ajutorul unei telecomenzi. Temperaturile pot sa fie setate individual in fiecare camera.

Ventiloconvectoarele asigura si un confort termic mai bun si constant in comparatie cu radiatoarele iar caloriferele clasice au in acelsi timp si un cost redus de folosire a sistemului.

Share This