Service centrale termice Immergas Bucuresti

Pentru a vedea oferta completa accesati pagina Service centrale termice.

Centralele Immergas sunt proiectate pentru instalari la perete sau in interiorul peretelui utilizand o rama adecvata. Trebuie sa fie utilizate pentru incalzirea spatiilor si/sau productia de apa calda menajera de uz casnic. In cazul in care centrala este instalata la perete, peretele trebuie sa fie neted, fara denivelari si proeminente pentru a permite si accesul in partea superioara.

Cititi si despre firme centrale Ferroli.

Daca schimbati tipul de instalatie se schimba si modul de clasificare al centralei. Doar un termoinstalator calificat este autorizat sa instaleze centrale pe gaz Immergas. Instalarea se face conform cu prevederile normelor, ligislatia in vigoare si respectand tehnica locala in functie de indicatiile procedeelor tehnice. Instalarea trebuie sa respecte si toate regulile existente pentru gaze cu o densitate mai mare decat cea a aerului, este interzisa instalarea de aparate care au alimentare pe gaze in locuri in care podeaua este la o cota inferioara celei medii. Inainte de a instala aparatul va fi necesar sa se verifice daca acesta este complet.

Service centrale termice Immergas Bucuresti

In cazul in care nu aveti o certitudine in acest sens va recomandam sa va adresati furnizorului.

Elementele care tin de ambalaj nu se lasa la indemana copiilor deoarece prezinta surse de pericol. In cazul in care aparatul este inchis intre alte obiecte va trebui sa existe spatiu suficient pentru lucrarile de intretinere si se recomanda sa lasati minim 3 cm de la manta pana la peretii verticali. Deasupra si dedesubt se lasa spatiu pentru a putea fi realizate interventii asupra racordurilor hidraulice sau conductelor de gaze arse.

Nu trebuie sa puneti in apropierea aparatului obiecte inflamabile.

Nu puneti electrocasnice sub centrala pentru ca pot sa apara daune daca se intervine asupra supapei de siguranta sau in cazul in care sunt pierderi in racordurile hidraulice.

In caz de anomalii, defectiuni si functionare incorecta, aparatul va trebui dezactivat si se va apela la serviciile unui tehnician abilitat. Nu interveniti asupra centralei si nu incercati sa o reparati. Nerespectarea acestor reguli determina o serie de responsabilitati personale si anuleaza garantia.

Instalarea centralei pe perete sau in interiorul peretelui va trebui sa garanteze o sustinere stabila si eficienta generatorului. Kitul ramei incastrabile asigura sustinerea corespunzatoare in cazul in care se insereaza corect in functie de regulile tehnice si urmand instructiunile din manualul de instructiuni.

Ramele incastrabile nu sunt structuri portante si nu pot sa inlocuiasca peretii eliminati deci trebuie sa verificati pozitionarea in perete. Din motive de siguranta in ceea ce priveste eventualele dispersari este necesar sa tencuiti zona de pozitionare a centralei din peretele zidit.

Share This