Service centrale termice Ferroli Bucuresti

Pentru a vedea oferta completa accesati pagina Service centrale termice.

Pentru centralele termice Ferroli primim o serie de indicatii si recomandari direct le la producatori cu privire la utilizarea corecta a acestora.

Cititi cu atentie si respectati avertismentele pe care le gasiti in manualele de instructiuni.

Cititi si despre Service Romstal.

Dupa ce se instaleaza centrala instalatorul trebuie sa informeze utilizatorul despre modul de functionare al centralei si sa ii predea manualul care reprezinta o parte integranta si importanta a produsului si va trebui pastrat cu grija pentru a putea fi consultat ulterior.

Pentru mai multe informatii accesati paginile Avantaje centrale termice in condensatie, avantaje centrale in condensatie si despre centralele termice in condensatie.

Service centrale termice Ferroli Bucuresti

Instalarea si operatiunile de intretinere se fac respectand normele in vigoare, conform cu instructiunile si va trebui sa se faca de catre un personal calificat. Se interzic interventiile asupra instrumentelor de reglare sigilate.

Instalarea necorespunzatoare si intretinerea in conditii gresite pot sa cauzeze pagube persoanelor sau bunurilor. Este eliminata orice responsabilitate a producatorului pentru pagubele care sunt cauzate de erorile de instalare si de utilizare si in general pentru orice inseamna nerespectarea instructiunilor.

Inainte de a face orice operatiune de curatare sau de intretinere va trebui sa deconectati aparatul de la reteaua de alimentare prin actionarea intrerupatorului si cu ajutorul dispozitivelor corespunzatoare pentru blocare. In cazul unor defectiuni sau in caz de functionare defectuoasa a aparatului va recomandam sa il dezactivati evitand incercarile de reparare sau de interventie directa. Luati legatura cu personal calificat in acest sens. Repararea sau inlocuirea pieselor se va face doar de catre persoane calificate, folosindu-se doar piese de schimb originale. Daca nu respectati cele mentionate mai sus veti compromite siguranta aparatului.

Centralele trebuie utilizate doar pentru ceea ce au fost proiectate. Orice alta utilizare se considera necorespunzatoare si prin urmare este periculoasa.

Materialele din ambalaj nu se lasa la indemana copiilor fiind o potentiala sursa de accidente.

Temperatura din incaperi se stabileste cu ajutorul cronotermostatului la distanta. Centrala regleaza temperatura apei existente in instalatie in functie de temperatura solicitata pentru incapere. In ceea ce priveste fuctionarea cu cronotermostatului la distanta va trebui sa urmariti instructiunile din manualul de utilizare.

 

Share This