Service centrale termice Bosch Bucuresti

Pentru a vedea oferta completa accesati pagina Service centrale termice.

O centrala termica ar trebui aleasa prioritar in functie de urmatoarele criterii: randament, capacitate, consum si eficienta, siguranta de exploatare, sistem de informare si diagnoza, garantie si post garantie.

Inainte de toate se va face analiza necesarului de caldura pentru locuinta luand in calcul gradul de izolare, volumul si suprafata spatiului care trebuie incalzit, numarul de consumatori de apa calda si numarul de bucatarii si bai.

Cititi si despre service aer conditionat Daikin.

Service centrale termice Bosch Bucuresti

Puterea centralei termice este determinata de analiza necesarului de caldura, si acest lucru este foarte important pentru ca pe termen lung se evita riscul de aparitie a neplacerilor care apar ca si urmare a unei cantitati mici de apa furnizata in comparatie cu nevoile spatiului.

Puterea termica pe care o are centrala trebuie sa fie direct proportionala cu dimensiunile spatiului si cu numarul de consumatori de apa calda. Specialistii recomanda centrale Bosch in topul celor mai bune centrale.

Pentru mai multe informatii accesati paginile Montajul centralelor termice, Cum cumparam o centrala termica si Eficienta unei centrale termice.

Cel de-al doilea criteriu de care ar fi bine sa se tina cont in momentul in care sunt achizitionate centralele termice este randamentul si eficienta. Cum sistemul centralizat atrage si facturi ridicate instalarea unui sistem de incalzire propriu ar trebui sa aiba drept scop reducerea costurilor lunare.

In prezent centralele termice in condensare au o eficienta mai buna decat celelalte.

Un aspect la fel de important pe care ar fi bine sa il luati in calcul cand cumparati o centrala este siguranta de exploatare: protectia la inghet, evacuarea corecta a gazelor si lipsa apei din instalatie.

Sistemul de diagnoza si informare pe care il are centrala termica este un factor ce ar trebui sa fie luat in calcul. Se recomanda alegerea unei centrale care sa integreze un sistem de informare ce face posibila verificarea starii de functionare. Acest lucru este util si pentru persoana care va folosi centrala dar si pentru tehnicieni si instalatori. In plus cu ajutorul acestui sistem problemele pot fi detectate rapid si implicit vor fi remediate mai repede.

Luati in calcul si perioada de garantie atunci cand cumparati centrala. Durata de viata a unei centrale este in medie 10 ani si e important ca serviciul de garantie si post garantie sa fie asigurat de firme specializate.

Sunt si persoane care nu se informeaza cu privire la caracteristicile centralei inainte de a o cumpara si aleg direct in magazin. Acesta nu este un comportament recomandat deoarece consumatorul are nevoie sa cunoasca din timp ce produs doreste si ce produs se va potrivi in locuinta sa tinand cont de faptul ca aceasta centrala le va asigura confortul in urmatorii ani.

 

Share This