Service aer conditionat Daikin si Samsung Bucuresti

Pentru a vedea oferta noastra accesati Aparate de aer conditionat.

Samsung si Daikin sunt lideri pe piata pompelor de caldura care folosesc energie regenerabila si protejeaza mediul inconjurator, si a sistemelor de aer conditionat. Sunt furnizori de solutii pentru climatizare integrate pentru uz comercial, rezidential si industrial.

De la aceste doua firme preluam o serie de recomandari si sfaturi in ceea ce priveste buna utilizare a aparatelor de aer conditionat.

Pentru mai multe informatii accesati paginile sfaturi daikin pentru aparatele de aer conditionat, daikin ne arata cum sa folosim aerul conditionat si cum aleg aparatul de aer conditionat.

Cititi si despre service aer conditionat LG.

Pentru a evita incendiile, accidentele sau exploziile, nu exploatati unitatea atunci cand langa unitate se detecteaza gaze nocive, inclusiv gaze corozive sau inflamabile.

Service aer conditionat Daikin si Samsung Bucuresti

Nu este sanatos sa va expuneti pentru o perioada lunga la curenti de aer.

Pentru mai multe informatii vizitati si paginile Ce este tehnologia inverter?, De ce e importanta tehnologia inverter si Cum functioneaza aparatul de aer conditionat.

Nu introduceti mana sau alte obiecte in gurile de evacuare a aerului. Pentru ca ventilatorul se roteste cu o viteza mare poate sa provoace ranirea.

Nu incercati sa mutati, sa reparati, sa modificati si sa reinstalati singuri instalatia de aer conditionat. Lucrarile pe care le efectuati incorect pot sa provoace incendii si electrocutare.

Pentru reinstalare si reparatii consultati distribuitorii pentru consultanta si informatii.

Agentul frigorific pe care il utilizeaza aparatele nu este periculos. Cu toate ca nu ar trebui sa apara scurgeri in cazul in care se intampla din diverse motive, este recomandat sa aveti grija ca aceste substante sa nu intre in contact cu focul.

In cazul in care aerul conditionat nu raceste corespunzator exista posibilitatea ca agentul frigorific sa se fi scurs si in acest caz se apeleaza la reprezentant.

Cititi si despre flexibilitatea echipamentelor Daikin, ventiloconvector Daikin si aerul conditionat Daikin Multi Split.

Nu instalati singuri aerul conditionat. Daca lucrarile sunt realizate incorect pot sa genereze scurgeri, incendii si electrocutare.

Pentru a evita incendiile, electrocutarea si alte accidente, daca detectati o defectiune precum mirosul de ars, opriti functionarea si apelati la distribuitor pentru alte instructiuni.

In functie de mediu se poate instala si un disjunctor pentru scurgerea in pamant. In lipsa acestuia pot aparea accidente sau incendii.

Aparatul de aer conditionat trebuie sa aiba impamantare. O impamantare incompleta poate sa duca la electrocutare. Nu conectati impamantarea la conducte de apa sau gaz, la tija paratrasnetului sau la linii de impamantare telefonica. Pentru a evita deteriorarile nu utilizati unitatea cu scopul de a raci alimente, plante, instrumente de precizie sau lucrari de arta.

Nu expuneti copiii mici, animalele de companie sau plantele in bataia directa a aerului. Nu amplasati aparate care produc foc in locuri expuse la un flux de aer de la unitate sau sub unitatea interioara. Apare riscul unei combustii incomplete sau al deformarii unitatii.

Nu blocati evacuarea si admisia aerului. Fluxul de aer neuniform poate sa genereze defectarea si un randament scazut. Nu asezati obiecte pe unitatea exterioara si nu scoateti protectia ventilatorului.

 

Share This