Revizie centrala termica Bucuresti

Pentru informatii complete accesati pagina Revizii centrale termince.

Reviziile pentru centralele termice sunt masuri echivalente cu expresia “este mai usor sa prevenim decat sa vindecam”. Revizia pentru centralele termice este o masura de siguranta obligatorie dar si o dovada de grija pentru persoanele din familie, fata de propria persoana si fata de casa.

Cititi si despre reparatii centrale.

Revizie centrala termica Bucuresti

Revizia centralei este recomandata si uneori este chiar obligatorie o data pe an pentru toate centralele termice indiferent daca acestea functioneaza pe gaz sau pe lemne si scopul ei este ca centrala sa functioneze in conditii perfecte de siguranta si de randament. Costurile pentru aceste revizii sunt modice si pot fi incluse intr-un abonament de mentenanta pentru centrala termica pe care proprietarul il va face cu o firma specializata.
Un abonament va avea beneficiul reviziilor si inspectiilor pentru centrala termica si interventia rapida ori de cate ori se impune.
Revizia centralei presupune si intretinerea periodica a centralei si reprezinta ansamblul de operatiuni pentru controlul starii de functionare a acesteia. Aceste operatiuni corecteaza diferitele abateri de la functionarea normala si preintampina aparitia defectelor majore si a accidentelor.
Reviziile pentru centralele termice se completeaza in majoritatea situatiilor cu serviciul pentru verificarea tehnica a centralei care asa cum spune si legislatia in vigoare se face obligatoriu o data la 2 ani. Producatorii de centrale ii sfatuiesc pe cei care au astfel de sisteme in casa sa faca anual revizia tehnica a centralei termice.
Respectand aceste recomandari veti avea siguranta faptului ca beneficiati de un consum scazut de energie, de un confort maxim si de prelungirea duratei de viata pe care o are centrala dar si de siguranta de functionare a acesteia.
Este important ca revizia unei centrale termice de apartament sa se faca in conformitate cu planificarea si ideal toamna sau primavara si doar de catre persoane calificate care sa garanteze calitatea pentru serviciile oferite.

Share This