Reparatii centrale termice Immergas Bucuresti

Pentru a vedea toate detaliile ofertei accesati pagina Service Centrale Termice.

Intretinerea centralei termice reprezinta un aspect extrem de important pentru mentinerea confortului locuintei pe care o aveti. Mentenanta defectuoasa poate sa aiba consecinte grave cum ar fi incendiile sau defectiunile din mijlocul iernii. Venim in sprijunul dumneavoastra cu o serie de sfaturi utile care sa va ajute sa aveti grija de centrala termica.

Cititi mai multe despre reparatii pentru centrale termice.

Pregatirea centralei pentru sezonul rece:

  • Efectuati verificarea si schimbarea bateriilor din termostatul electronic pentru ambient.
  • Aerisiti caloriferele.

Reparatii centrale termice Immergas Bucuresti

Pentru mai multe informatii accesati paginile sfaturi pentru posesorii de centrale, de ce se face revizia centralei si despre revizia obligatorie a centralei.

Cel mai mare consum de gaz are loc atunci cand centrala functioneaza pe apa calda. Pentru a optimiza consumul de gaz ar trebui sa reglati corespunzator butonul de apa calda in asa fel incat apa sa nu se incalzeasca foarte mult, altfel va trebui sa apelam si la apa rece si vom utiliza centrala de doua ori ceea ce implica un consum mai mare.

Va recomandam si paginile despre service immergas, autorizatia de functionare si cum punem in fucntiune centralele.

Mariti durata de viata a schimbatorului bitermic. Schimbatorul bitermic este o componenta care asigura prepararea apei calde si a incalzirii. Aceasta piesa se strica des si are de obicei un pret mare iar utilizatorii au posibilitatea de a ii prelungi viata prin inchiderea robinetilor cu bila pe apa rece dupa ce se foloseste apa calda. Protejati centrala impotriva oscilatiilor de tensiune prin utilizarea unui stabilizator de tensiune pe priza.

Share This