Repar centrale termice Bucuresti

Pentru a vedea oferta completa accesati Service centrale termice.

La fel ca si la masini legea prevede ca din doi in doi ani centralele termice trebuie sa fie verificate din punct de vedere tehnic. Sunt mici diferente: in cazul masinilor verificarea se poate da si pentru un singur an iar la centrale, spre deosebire de masini, dupa anumite reparatii este necesar sa se faca o noua verficare tehnica.
Precizam de la inceput ca verficarea instalatiei de gaz pe care o fac reprezentantii firmei furnizoare se va opri la robinetul de gaz care alimenteaza centrala. O centrala termica este un echipament sub presiune si se afla sub controlul ISCIR. Centralele termice se verfica si se repara de catre ingineri de instalatii autorizati ISCIR pe domeniul reviziilor si verificarilor tehnice.

Cititi mai multe despre aer conditionat cu montaj inclus.

Repar centrale termice Bucuresti

Pentru a evita ca centrala sa se strice trebuie sa stiti cum sa o utilizati. Sunt cateva sfaturi si idei de care ar fi bine sa tineti cont pentru a prelungi durata de viata a centralei.
Este important sa aveti si un termostat de ambianta conectat la centrala termica. Reglati acest aparat la doua nivele de temperatura: 20-21 de grade pe timpul zilei cand sunteti acasa si 18-19 grade pe timpul noptii. Trebuie sa stiti ca fiecare grad Celsius cu care se va incalzi suplimentar casa va duce la un consum in plus de combustibil.
Si temperatura apei pe care o incalzeste centrala este foarte importanta in momentul in care doriti sa faceti economie la gaze sau sa aveti o factura mai mica. Se recomanda setarea temperaturii la 48-59 de grade Celsius. In general, facem greseala de a seta temperaturi ridicate si apoi, deoarece temperatura apei este foarte mare o combinam cu apa rece si asa se consuma gazele naturale degeaba si factura creste.
Termostatul din camera ar trebui tinut departe de ferestre pentru a se evita ca centrala sa mearga in gol. Daca centrala este setata la 21 de grade nu va inregistra niciodata aceasta temperatura daca termostatul va sta pe pervazul geamului si centrala va merge nonstop.
In cazul in care doriti sa cumparati o centrala unul dintre primele lucruri de care trebuie sa tineti cont este alegerea unui model economic. Aceste modele economice intra la clasa de energie A+ sau A++. In momentul in care alegeti echipamentele pentru incalzire ar trebuie sa luati in calcul produsele cu clase energetice mari care ar trebui sa fie in topul celor mai eficiente din punct de vedere energetic.

Share This