Panouri solare Bucuresti

Panourile solare au un rol intermediar pentru transfer intre energia solara eliberata gratis de soare si energia termica necesara oamenilor. Ele sunt facute din sticla si din aluminiu, materiale care asigura o functionare economica si de lunga durata.

Pe piata sunt panouri solare cu tuburi vidate cum ar fi si panourile cu tuburi plane care se monteaza pe un acoperis plan, pe fatada sau sunt incastrate in acoperis. Un panou performant permite si un transfer de caldura maxim raportat la suprafata si are si o pierdere de caldura minima. Din punct de vedere financiar sunt mai avantajoase cele plane.

Panouri solare Bucuresti preturi

Soarele va incalzi agentul termic aflat in instalatia solara care transmite la randul lui energia apei calde din boiler ce va fi utilizata de proprietar. Panourile solare cu tuburi vidate sunt mai performante pentru ca au o eficienta crescuta de transfer caloric datorita izolarii termice foarte bune. Fiecare tub functioneaza in mod independent. Ele sunt din sticla borosilicat si temperaturile asigurate de tuburile vidate pot sa fie ridicate indiferent de temperatura din exterior. Colectoarele plane sunt facute din tevi de cupru care sunt amplasate in carcase de aluminiu pe o parte din sticla orientata catre soare.

Soarele ofera un potential energetic ce poate sa fie folosit fara limite. Utilizarea energiei solare cu ajutorul panourilor solare este o metoda ecologica si economica in acelasi timp de preparare a apei calde menajere si de incalzire a casei. Prin procedeul acesta cheltuielile cu incalzirea se vor reduce considerabil. Un alt beneficiu adus panourilor solare este acela ca sunt functionale pe tot parcursul anului.

Share This