Astazi am lansat noul site, o imagine noua, mai usor de accesat si de utilizat. Odata cu lansarea noului site venim cu o gama mai mare de produse si servicii pentru toti clientii, mici si mari.
Avem noutati in randul serviciilor, doua contracte noi pentru centralele termice, Cascotherm – asigurarea casco, si un pachet de mentenata – trei servicii cuprinse intr-un singur contract la un pret foarte avantajos.

CASCOTHERM, asigurarea casco pentru centrala termica. Este mai simplu de obtinut decat casco-ul la masina si mult mai usor de utilizat, nu este necesar sa te deplasezi tu cu centrala la service :) venim noi la tine acasa sau la sediul firmei si o reparam de indata, culmea, fara sa mai achiti piesele si manopera reparatiei – este totul acoperit de pretul anual, intre 480 lei si 600 lei, evident tva-ul este inclus :) Singura conditie este ca centrala sa nu fie mai veche de 10 ani. Interesant, nu? Te invit sa ne lasi un numar de telefon daca esti interesat si te contactam noi, avem minute nelimitate, pe orice retea :) SI nu o sa beneficiezi doar de reparatie si piese gratuite, primavara si toamna o sa te mai vizitam ca sa efectuam cate o revizie tehnica la centrala ca sa ne asiguram ca totul functioneaza asa cum trebuie, si daca in timpul asta iti expira autorizarea Iscir (verificarea tehnica perioadica – ITP-ul centralei – pe care esti obligat sa o faci odata la 2 ani) ne mai vedem o data ca sa autorizam aparatul.

 

Pachetul de mentenanta l-am facut pentru clientii care au centrale mai vechi de 10 ani ca doar nu ii lasam deoparte :). Aici ai trei servicii cuprinse intr-un singur contract la un pret foarte avantajos, doar 300 lei (tva inclus). Beneficiezi de o revizie tehnica, primavara sau toamna, recomandarea noastra ar fi toamna, ca sa pregatesti centrala pentru perioada de frig, sa fi sigur ca atunci cand va veni gerul si o vei porni totul merge bine. Autorizarea ISCIR – este obligatorie asa ca trebuie sa ne asiguram ca o ai facuta ca sa nu ramai fara gaze, si o manopera a unei reparatii. Daca s-a stricat centrala piesa o achiti tu, noi facem cinste cu manopera :) In cazul in care ti-am captat atentia cu pachetul acesta poti sa dai un click aici si afli toate informatiile de care ai nevoie pentru a incheia contractul.
Va promitem ca vor urma multe suprize pe parcursul anului si oferte la care nu o sa poti rezista. O sa va tinem la curent cu tot ce se intampla in acest domeniu, reglementari noi, produse noi, sugestii si informatii utile, tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi adresa ta de e-mail in casuta din partea dreapta de sus unde scrie ” Aboneaza-te la newsletter-ul nostru” si de restul ne ocupam noi.

 

 

Share This
nume-&-logo

Abonati-va la newsletter-ul nostru

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va tine la curent cu ofertele si produsele noastre

Va-ti abonat cu succes! Va multumim.