Montaj aer conditionat Bucuresti pret

Pentru oferta completa accesati Montare si executie aer conditionat.

Inainte ca echipa de instalare sa ajunga, ar fi bine sa va familiarizati cu o serie de aspecte ce tin de instalarea unui aparat de aer conditionat.

Locul in care se va monta aerul conditionat este foarte important atat pentru sanatatea persoanelor care utilizeaza spatiul respectiv cat si pentru o buna functionare a unitatilor de aer conditionat.

Cititi si despre service centrale termice.

Locul in care se monteaza aparatul de aer conditionat este foarte important. O prima regula vizeaza sanatatea persoanelor care il vor folosi si in acest scop se va monta partea interna a sistemului intr-o zona cu actiune neutra si nu in apropierea canapelei, in apropierea biroului pentru calculator sau a zonei in care se lucreaza. Curentii de aer care sunt directionati perpendicular pe corp si mai exact pe cap sunt daunatori.

Montaj aer conditionat Bucuresti pret

Pentru mai multe informatii accesati paginile tot ce trebuie sa stiti despre aerul conditionat si ce trebuie sa stim cand alegem aparate de aer conditionat.

In general, o singura instalatie de aer conditionat nu are puterea de a acoperi toate camerele dintr-o locatie. Montarea pe hol este considerata varianta de compromis si se realizeaza destul de greu, si presupune corelarea intre corpul extern pe care il are sistemul cu ajutorul unui sistem de tuburi. Cu cat tuburile sunt mai lungi cu atat randamentul se va diminua.

Pentru instalatia interioara instalarea se va face de personalul autorizat. In general, atunci cand cumparati sistemul se va asigura si montarea sa. In acest mod veti avea certitudinea ca nu vor aparea erori majore si veti beneficia si de garantia pe care o ofera producatorul.

Unitatile exterioare urmeaza sa fie montate pe pereti netezi si solizi fara sa existe denivelari si pentru a se evita vibratiile puternice. De asemenea se recomanda sa nu se monteze unitatea interioara langa sursele de caldura, in directia razelor de soare sau in zone in care umiditatea este foarte mare. In apropierea unitatii interne ar trebui sa existe si o sursa de curent.

Se recomanda montarea in spatii deschise pentru ca aerul rece sa poata fi imprastiat pe o suprafata mare. Se masoara minim 2 metri de la podea pentru a se amplasa unitatea interioara a aparatului.

Unitatea exterioara ar trebui amplasata pe un perete liber pentru ca accesul sa se faca usor in cazul in care sunt necesare reparatiile. Se recomanda ca unitatea exteriorara sa fie protejata de precipitatii si de caldura puternica amenajand si un spatiu pentru protectie. Aceste corpuri ar trebui amplasate putin mai jos decat cele din interior pentru ca apa sa se dreneze mai eficient.

In legatura cu lucrarile de montare, in peretele exterior se va face o gaura cu un diametru de maxim 10 cm prin care trec tevile de legatura dintre unitatea exterioara si cea interioara. Dificultatea realizarii acestui orificiu va depinde de duritatea peretelui. Ulterior se vor face si gaurile pentru prinderea suportului care va sustine unitatea interioara.

Share This