Instalator centrale termice Bucuresti

Pentru a vedea oferta completa accesati pagina Montare centrale termice.

Centrala termica este o piesa foarte importanta si ar trebui tratata in consecinta. In primul rand trebuie sa alegeti cu mare atentie puterea centralei iar acest aspect este foarte important in special pentru persoanele care locuiesc la casa. Pentru cei care locuiesc in apartamente se monteaza in general centrale de 24 Kw pentru ca aceasta putere este suficient de mare in majoritatea apartamentelor.

Pentru mai multe informatii accesati paginile Cele mai eficiente centrale termice, La ce sa va uitati cand vreti centrale termice si Siguranta de exploatare a unei centrale.

Ca si marci de centrale este recomandat sa alegeti marca cea mai vanduta in zona in care locuiti pentru ca in general daca alegeti astfel veti gasi mult mai usor si mai ieftin piese de schimb. Acest lucru este foarte important chiar si atunci cand centrala este in garantie deoarece influenteaza foarte mult perioada in care veti astepta remedierea defectiunii.

Instalator centrale termice Bucuresti

Este important sa stiti daca veti alege centrale de provenienta germana ca ati facut o alegere buna deoarece acestea sunt centrale bine construite si robuste. Un ultim sfat in acest sens este sa nu alegeti o centrala care se incadreaza fix in spatiu. Chiar daca veti plati la inceput mai mult va recomandam sa alegeti una putin mai puternica deoarece nu va trebui sa o fortati daca este foarte frig si veti face economie la gaz in fiecare iarna iar aceasta economie va amortiza clar diferenta initiala de pret.

Este necesar sa protejati centralele cu un grup de filtre dintre care doua (filtrul de dedurizare si filtrul de cartus) se vor gasi pe tur si filtrul de namol care se va afla pe retur.

Centralele pot sa vina cu termostat de ambient cu fir sau wireless si acest termostat poate sa fie simplu sau programabil.

Rolul termostatului este de a regla temperatura si de a programa centrala. Daca veti regla o temperatura pe termostat in momentul in care temperatura din camera in care se afla termostatul va atinge temperatura dorita centrala se va opri si va reporni in momentul in care temperatura din camera va scadea cu 2-4 grade sub temperatura setata pe termostat.

Functiile de programare va ajuta sa economisiti si gaz deoarece in perioada in care lipsiti de acasa aveti posibilitatea de a seta centrala la temperaturi minime pentru ca atunci cand ajungeti acasa sa treaca pe temperatura de confort.

Daca inca mai aveti calorifere din fonta le puteti pastra si pentru noua instalatie daca sunt foarte bine curatate. Daca acestea vor fi inlocuite este bine ca noile calorifere sa fie calculate putin mai mari decat ar trebui deoarece veti avea caldura mai repede si consumul va fi mai mic. Majoritatea caloriferelor vin cu o garantie de 10 ani.

 

Share This