Instalator autorizat aer conditionat Bucuresti

Pentru mai multe informatii accesati pagina Montare si executie aer conditionat.

Aparatele de aer conditionat au si o structura foarte complexa, care realizeaza racirea aerului din camera avand la baza un sistem de circuite care functioneaza dupa principiul fundamental al transferului de caldura dintr-o zona calda intr-o zona rece.

Este foarte important sa retineti ca acest sistem complex functioneaza in parametrii maximi doar daca au loc si procese de revizie si de intretinere periodice.

In caz contrar, sistemul se va defecta, se va ajunge la un consum foarte mare de energie cauzat de suprasolicitarea sistemului si in final vor fi generate costuri foarte mari in ceea ce priveste energia si reparatiile defectiunilor care au loc in mod inevitabil, in cazul in care nu se indeplinesc procedurile de intretinere.

Instalator autorizat aer conditionat Bucuresti

Derulam o serie de activitati simple sau complexe pentru instalare si mentenanta a aparatelor de aer conditionat si asiguram astfel si o buna functionare pe tot parcursul anului si in special pentru a evita defectiunile in diverse momente.

Menentanta aparatelor de aer conditionat are un rol foarte important.

Intretinerea corespunzatoare a aparatelor de aer conditionat va duce la diminuarea riscului de imbolnavire. In absenta unei curatari periodice pentru filtre si prefiltre va creste foarte mult riscul de imbolnavire din cauza microbilor, alergenilor si virusilor care se acumuleaza in filtre in urma purificarii aerului.

Intretinerea corecta prelungeste durata de viata a aparatului de aer conditionat. Daca urmam proceduri de intretinere vom prelungi cu pana la 50 de procente durata de viata a aparatului de aer conditionat pentru ca scade riscul de aparitie a defectiunilor.

Intretinand corespunzator aparatul de aer conditionat vom face ca facturile pentru energia electrica sa fie mai mici. Procedurile de mentenanta au si rolul de a corecta consumul anormal de energie electrica pe care il genereaza suprasolicitarile si utilizarea inadecvata a aparatului care determina o scadere considerabila a facturii la curent electric.

Reviziile periodice scad si riscul de defectiuni care pot sa duca la costuri mari in ceea ce priveste inlocuirea pieselor care s-au stricat.

Nu este o regula care sa specifice frecventa de curatare a filtrelor. Filtrele se curata de fiecare data cand este necesar. In afara de pericolul de imbolnavire care exista, filtrele murdare interfereaza si cu capacitatea aparatului de a generea aer rece.

Se recomanda curatarea filtrelor cel putin o data pe luna. In mediile in care este mult praf se recomanda curatarea acestor filtre mai des si poate chiar si saptamanal.

Share This