Instalari aer conditionat Bucuresti

Pentru mai multe informatii accesati pagina Montare si executie aer conditionat.

Instalarea aerului conditionat in fiecare camera din locuinta se face pentru a se obtine o temperatura constanta in toata casa.

Este important si ca instalarea sa se faca conform cu recomandarile date de producatori. De aceea este foarte important ca instalarea sa fie facuta de profesionisti. Aceasta unitate se va amplasa pe peretii exteriori ai casei aproape de ferestre fara sa le si obtureze. Accesul in cazul unei interventii ar trebui sa se faca in cel mai simplu mod cu putinta. Pentru cele mai multe cazuri producatorii de aparate de aer conditionat va recomanda instalarea unor unitati din exterior la distante relativ mari comparativ cu solul sau pe suprafete plane. Pozitionarea in zone in care lumina naturala are acces nu este interzisa tinand cont de faptul ca materialele anticorozive au rolul de a asigura protectia pieselor din interior.

Cititi si despre instalare si pret montaj.

Instalari aer conditionat Bucuresti

Amplasarea aerului conditionat in baie sau in bucatarie este un subiect controversat si motivul multor disfunctionalitati care apar la nivelul aparatului de aer conditionat deoarece acesta poate sa fie afectat de temperaturile scazute, de fluxul de aer sau de temperaturile ridicate si de eventualele scurgeri. In plus, amplasarea in medii in care exista in mod predominant aburi, fum sau temperaturi foarte mari sunt factori de risc. Cu toate acestea atunci cand instalarea unui astfel de dispozitiv este necesara in baie sau in bucatarie pozitia trebuie sa fie departe de aragaz, de alte surse de foc sau de electrocasnice. In acelasi timp hota ar trebui utilizata la putere maxima si filtrele aparatului sa fie curatate constant.

Inainte de a pune in functiune aparatul persoanele care se ocupa de montarea dispozitivului dar si detinatorii ar trebui sa se asigure ca aparatul indeplineste toate conditiile de functionare. Existenta unui agent frigorific este esentiala si de aceea e importanta verificarea completa a circuitului. Cu timpul freonul va fi completat doar cu cel pe care il recomanda producatorul.

Chiar daca amplasarea unui aparat de aer conditionat in baie aduce o serie de avantaje cum ar fi eliminarea aburilor, impiedicarea formarii condensului si mucegaiului, amplasarea acestuia ar trebui sa fie facuta dupa o serie de analize ale tuturor factorilor care pot sa influenteze buna functionare a acestuia. Impamantarile si utilizarea sigurantelor diferentiale sunt factori necesari pentru protectia aparatului de umiditatea din baie si pozitia depinde de existenta unei ferestre sau de amplasarea mobilierului.

Persoanele care sunt specializate in montajul aparatelor pentru aer conditionat pot sa ofere sfaturi despre utilizarea in mod corect a aparatului atat iarna cat si vara. Echipa noasta va ajuta si va indruma datorita experientei vaste din domeniu si datorita aparatelor si uneltelor moderne pe care le foloseste.

 

Share This