Incarcare cu freon aer conditionat Bucuresti

Pentru a vedea oferta accesati pagina Montare si executie aer conditionat.

Incarcarea cu freon a aparatului de aer conditionat se efectueaza de regula atunci cand instalatia frigorifica a aparatului de aer conditionat prezinta o fisura aparuta pe traseele conductelor de freon sau o neetanseitate a unei imbinari.

Indiferent de marca sau modelul de aparat de aer conditionat pe care il aveti, inaintea sezonulul cald este bine sa faceti o revizie generala a aparatului de aer conditionat (presiune freon, temperatura realizata etc) pentru a evita surprizele neplacute in care doriti sa utilizati aparatul de aer conditionat si constatati ca acesta nu mai raceste bine sau chiar deloc.

Interventia de incarcare cu freon aer conditionat se mai poate executa si atunci cand se inlocuieste compresorul sau valva cu 4 cai a aparatului de aer conditionat.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile despre incarcarea cu freon, care sunt beneficiile aerului conditionat si cum stim ca trebuie sa schimbam freonul.

Incarcare cu freon aer conditionat Bucuresti

Datorita faptului ca la toate aparatele de aer conditionat, conexiunile frigorifice intre unitati se efectueaza prin strangere mecanica cu ajutorul piulitelor olandeze, acestea in timp pot sa se detensioneze si drept urmare apar mici pierderi de freon (maxim 20 gr./an). Aceste pierderi sunt greu sesizate de catre utilizator pentru ca aparatul de aer conditionat nu isi modifica functionarea prea mult insa compresorul aparatului de aer conditionat se va supraincalzi, acesta racindu-se exact cu acea mica cantitate de freon pierduta.

Verificarea cantitatii de gaz din instalatie se face prin masurarea presiunilor si temperaturilor de lucru a instalatiei frigorifice a aparatului de aer conditionat, cu ajutorul bateriei de manometre si termometrului digital.

In cazul in care observati ca aparatul de aer conditionat nu mai raceste la fel de bine, este foarte probabil sa aiba nevoie de incarcare freon aer conditionat.

 

RECOMANDARI

Daca debitul de aer din aparatul de aer conditionat nu are mai putin de 10 grade la gura lui sau observati ca pe furtunul de condens nu mai pica apa, acesta este primul semn ca in instalatie nu se mai gaseste freon sau este insuficient pentru o racire optima.

Unitatea interioara sau exterioara nu mai porneste deloc sau daca porneste are debit mic de aer fata de alti ani sau face zgomot anormal, atunci este timpul sa apelati la un tehnician specializat din cadrul echipei noastre de service.

Recomandam revizia anuala pentru prelungirea duratei de viata a echpamentului de climatizare, rezultand aer curat pe tot timpul anului, un consum redus de curent datorat functionarii impecabile a aparatului la eficienta maxima si racirea locuintei intr-un timp scurt creand un ambient placut si racoros in zilele caniculare de vara.

Cand este infundata scurgerea aparatului pe timpul verii, apa rezultata din condens curge in casa, aceasta problema se rezolva in cadrul reviziei prin curatare si igienizare cu solutii speciale.

In cele mai nefericite cazuri trebuie demontata unitatea interioara plus tavita de condens si verificarea furtunului de condens pe toata lungimea traseului pana la iesire la unitatea exterioara.

Firma noastra este specializata in intretinere si reparatii instalatii frigorifice si climatizare, aer conditionat, avand autorizare AGFR. Cu timpul aparatele de aer conditionat scapa din presiunea de freon pe la imbinarile tevilor de cupru dintre unitati. Un aparat de climatizare functionand cu lipsa de freon in instalatie nu mai are aceiasi performanta/randament ca un aparat nou sau plin cu freon caruia i sa facut revizia de intretinere. De aceea este foarte important sa acordam importanta si timp pentru intretinerea aparatelor noastre de aer conditionat.

Efectuam incarcari si completari cu freon pentru orice tip de aer conditionat. Apelati cu incredere la serviciile noastre pentru a va bucura de aerul rece din aparatul dvs de aer conditionat.

 

Share This