Immergas service Bucuresti

Pentru oferte si promotii accesati pagina Casotherm.

In tara noastra conceptul de incalzire individuala a cunoscut o crestere spectaculoasa odata cu dezvoltarea retelei de distributie a gazelor naturale. In cazul in care adaugam inovatiile tehnice, dezvoltarea electronica si sistemele de automatizare putem sa discutam despre o modernizare a sistemelor de incalzire individuala care au generat si o cerere din ce in ce mai mare.

Cititi si despre firme de instalatii termice.

In prezent oferta pentru echipamentele termice de incalzire in locuinte este mare si variata in asa fel incat decizia de a alege o centrala potrivita este dificila pentru un cumparator in cazul in care acesta nu are cunostinte din domeniu.

Pentru mai multe informatii accesati paginile Immergas Eolo Star Review, Caracteristici centrala Eolo Star si  Sfaturi alegere centrala.

Immergas service Bucuresti

Incalzirea utilizand centrale termice pe baza de gaze naturale este una din cele mai eficiente moduri de incalzire pentru o casa. Pentru sectorul rezidential cel mai mare consumator de energie termica este incalzirea pe baza de gaze si a permis utilizarea unor sisteme energetice cu un timp de raspuns mic. Randamentul centralelor termice montate in apartamente de blocuri este cu mult superior pentru alte sisteme de incalzire in care sursa producatoare de energie este la mare distanta de casa.

Pierderile de energie pe traseul de distributie a agentului termic din centrale sunt diminuate datorita distantelor mici dintre sursa si corpurile radiante si practic se discuta aici de cativa metri de traseu pentru conducte.

La toate acestea se adauga si multe alte avantaje printre care independenta, fiabilitatea si confortul care au pozitionat centralele termice pe primele locuri in preferintele utilizatorilor din sectorul rezidential.

Confortul termic se defineste in standarde ca fiind o senzatie generala de satisfactie in raport cu mediul. Pentru o locuinta individuala acesta este rezultatul cumularii a doua elemente variabile: umiditatea si temperatura. Temperaturile omogene existente intre tavan si podea vor genera un indice de confort termic acceptabil dar va interveni si un al doilea element si anume umiditatea. In meteorologie se discuta despre indici de confort termic sau despre indicatori de temperatura si de umiditate ce nu trebuie sa depaseasca un prag de 80 de procente. Valorile mai mari de acest prag produc disconfortul termic. Centralele termice care sunt dimensionate corespunzator impreuna cu alte elemente radiante alese in functie de necesarul termic al unei locuinte, functioneaza la parametrii optimi si asigura un confort termic foarte bun.

 

Share This