Immergas Eolo Star 3E 24 – review

Immergas este unul din liderii pietei dedicate centralelor termice pentru perete pe gaze, compania care are originile in nordul Italiei avand o experienta de mai bine de 50 de ani in fabricarea si distributia acestor produse.

Centrala despre care discutam astazi are o capacitate de 24kW si utilizarea acestui model este recomandata pentru incaperile ori pentru locuintele de dimensiuni mici ori medii.

De ce se recomanda sa alegeti un produs marca Immergas?

Producatorul este renumit la nivel mondial datorita calitatii ireprosabile a centralelor pe care le produce. In cei peste 50 de ani de activitate a reusit sa conceapa propria linie de productie a aparatelor de incalzire. Componentele de o foarte buna calitate, inovatiile tehnice si serviciile premium pe care le pune la dispozitia clientilor sai fac ca Immergas sa fie un nume important in acest domeniu, iar centrala despre care vorbim este considerata una din cele mai fiabile arhitecturi din acest moment.

Centrala Immergas Eolo Star 3E 24 nu e o simpla centrala termica si acest model este ideal pentru cei care cauta un produs versatil si fiabil, pentru ca in paralel cu incalzirea casei centrala se ocupa si cu incalzirea apei menajere. Capacitatea sa de incalzire este foarte mare si poate sa furnizeze o cantitate mare de apa in orice moment.

Un alt plus al acestei centrale murale este capacitatea de a se autosustine energetic, daca ne raportam la apa menajera. Aceasta centrala are un sistem deszvoltat si pentru utilizarea ecologica si de aceea are panouri solare care sunt dedicate apei menajere. Daca va doriti un flux constant de apa calda fara costuri, acest lucru este acum posibil, daca adaptati circuitul de apa menajera pe care il aveti implementat, la sistemul de panouri solare.

Share This