Flexibilitatea echipamentelor Daikin

Daikin stie ca toate locuintele sunt unice si diferite si pune la dispozitia clientilor mai multe modele de aparate de aer conditionat si posibilitati multiple de montaj pentru a se putea integra cu succes in toate locatiile indiferent de cerintele lor pentru a asigura confortul perfect.

Cele mai des utilizate echipamente pentru climatizare sunt acelea de tipul split. Ele se pozitioneaza de obicei in zona superioara a peretilor, cat mai aproape de tavan si lasa o distanta suficienta intre plafon si unitate pentru a putea permite circularea aerului din camere in asa fel incat sa nu fie compromisa eficienta echipamentelor, aspectul camerei si desigur confortul ambiental perfect.

Urmatoarele echipamente care sunt cautate dupa cele split sunt cele de podea care sunt pozitionate in zona inferioara a peretilor cum ar fi radiatoarele si caloriferele clasice. Ele pot fi utilizate in momentul in care partea superioara a peretelui nu ne permite amplasaea unitatilor interioare ori nu se doreste pozitionarea respectiva in camere.

O alta categorie de echipamente pentru climatizare sunt cele duct care pot fi montate in tavanul fals din camere si pot lasa la vedere numai grilele de refulare si de absorbtie a aerului impreuna cu telecomenzile de perete pentru a controla temperatura exact asa cum vreti. In unele cazuri aceste aparate de aer conditionat pot sa fie montate pe plafon si pot lasa la vedere si echipamentul dar si grilele si tubulatura.

Vom ramane in zona de echipamente care se monteaza in plafon si vom discuta despre casete. Ele pot sa fie montate si in plafonul fals si vor lasa la vedere numai panoul decorativ pe unde refuleaza aerul dar pot sa fie montate si aplicate si pe tavan daca nu exista un plafon fals.

Cele mai flexibile aparate de aer conditionat nu pot sa faca parte decat din gama Flexi si aceste echipamente sunt atat de ingenioase incat pot sa fie amplasate oriunde si in orice pozitie.

Share This