Firme instalatii sanitare Bucuresti

Pentru mai multe informatii accesati paginile Proiectare si executie instalatii sanitare.

Instalatia sanitara pentru o casa este una dintre incercarile prin care veti fi nevoiti sa treceti. Instalatia sanitara va fi un ansamblu de instalatii: instalatia de apa rece, instalatia de apa calda si instalatia de canalizare. Instalatiile sanitare pentru case trebuie detaliate in planul de arhitectura al casei si ulterior va urma al doilea plan care se va realiza de catre un specialist si pe baza lui se va face efectiv instalatia sanitara la o casa.

Pentru mai multe informatii sccesati paginile Cum se aleg tevile, Despre instalatii sanitare si Cum se aleg instalatiile pentru baie.

Pentru ca instalatia sanitara sa fie facuta corect este nevoie sa stiti ca instalatiile sanitare au la baza o serie de principii elementare precum presiunea, gravitatia si principiul vaselor comunicante. Un plan realizat corect va tine seama de toate aceste detalii si va poate scuti de taxele suplimentare.

Firme instalatii sanitare Bucuresti

Apa rece poate sa provina din reteaua de pe strada sau din puturi de mare adancime. Toata instalatia functioneaza pe sistemul presiunii si daca mergeti pe ideea de put veti avea nevoie de hidrofor.

Sistemul de canalizare functioneaza si el pe principiul gravitatiei si de aceea trebuie facut foarte bine in asa fel incat sa existe un debit maxim care provine de la apa din casa. Se va lua in calcul si un canal de scurgere din curte. Pentru o functionare buna a sistemului de canalizare este nevoie de aer pentru a nu se forma un efect de vid.

Costurile pentru instalatia sanitara depind in mod evident de amprenta pe sol pe care o are casa si de prezenta sau de absenta etajului si de numarul de bai.

Pentru instalatii sanitare puteti lua in calcul si hidroforul sau costurile pentru realizarea unui put de apa sau a altor cheltuieli in plus legate de canalizare si veti ajunge astfel la suma totala pe care o implica realizarea unei instalatii sanitare.

Instalatiile sanitare reunesc la modul generic sub un singur acoperis conductele si circuitele de apa calda si rece, canalizarea si incalzirea dintr-o casa si ii asigura acesteia o functionalitate buna in concordanta cu nevoile familiilor moderne.

Alegerea si proiectarea componentelor pentru instalatiile sanitare potrivite se pot dovedi provocari mari pentru persoanele neavizate si de aceea este recomandat sa va documentati temeinic pe aceasta tema sau sa cereti sprijinul unui specialist pentru a schita instalatia si pentru a o executa.

In afara de dimensionarea si proiectarea sistemului de instalatii sanitare e important ce tevi alegeti pentru fiecare circuit: apa calda, apa rece, canalizare si caldura, in functie de specificatiile tehnice ale acestora si de bugetul alocat.

 

Share This