Firme aer conditionat Bucuresti montaj inclus

Pentru a vedea oferta completa accesati pagina Montare si executie aer conditionat.

Acum mai bine de 100 de ani, a fost inventata prima instalatie de aer conditionat in Statele Unite ale Americii. In mod cert nu se prevedea la momentul respectiv amploarea pe care aceste echipamente o vor lua in timp. Atat iarna cat si vara, aparatele pentru aer conditionat sunt tot mai cautate.

Pentru mai multe informatii accesati paginile ce trebuie sa stiti cand va cumparati aparatele de aer conditionat, sfaturi achizitie aer conditionat si aparatele de aer conditionat si consumul de energie.

Organismul uman are o temperatura interna de 37 de grade care este mentinuta de mecanismul de reglare natural pe care fiecare persoana il are din nastere si care ne ajuta sa eliminam permanent caldura din organism

Cititi si despre firme centrale termice.

Instalatiile pentru aer conditionat ne ajuta sa asiguram aceasta rata de eliminare a excesului de caldura, lucru valabil si vara si iarna. Acest aparat pastreaza umiditatea si temperatura pentru aer la valori optime.

Pentru mai multe informatii accesati paginile Modul de lucru pe aer cald, aerul conditionat si bebelusii si sfaturi pentru ca aerul conditionat sa nu afecteze sanatatea.

Firme aer conditionat Bucuresti montaj inclus

Primele aparate de aer conditionat au fost cele cu splituri fiind si cele mai ieftine de altfel. De cele mai multe ori acestea nu sunt amplasate corespunzator pentru ca au fost concepute pentru camere mici, cate unul pentru fiecare camera si eventual acolo unde stau 2 persoane. Aceste aparate se monteaza frecvent in camere aglomerate si mari care au nevoie si de ventilare mecanica. Sunt instalate splituri pentru cinematografe, bucatarii, restaurante sau discoteci.

Nu se recomanda instalarea de splituri in astfel de locuri deoarece acestea nu introduc aer proaspat ci doar il recircula pe cel deja existent. Acest lucru genereaza si o stare de disconfort pentru persoanele care stau aproape de aparat. Se va produce o senzatie de curent care este greu de suportat in camerele mici.

Spliturile au o putere mica si prin urmare va fi nevoie de mai multe asemenea aparate pentru o camera mare. Filtrele pentru aceste instalatii sunt concepute pentru incaperi curate fara praf si fara noxe. Sunt si instalatii mult mai performante care au in camera doar gurile prin care introduc aerul sau prin care evacueaza aerul.

Aparatul pentru aer conditionat ne ofera posibilitatea de a fixa de la termostat temperatura dorita. Pentru persoanele care lucreaza din birou si care sunt imbracate corespunzator anotimpului temperatura pentru confort variaza vara intre 24 si 27 de grade cu o umiditate relativa cuprinsa intre 30 si 70%.

Contactul direct cu aerul se poate evita montand instalatia de aer conditionat in asa fel incat aceasta nu actioneaza direct spre extremitatea cefalica sau coloana vertebrala. Cu cat aerul parcurge o distanta mai mare isi va schimba de cateva ori directia si va fi mult mai bine, pentru ca aerul isi pierde capacitatea de a produce o senzatie de curent.

Se va evita astfel disconfortul creat de aerul rece care se traduce prin nevralgii, otalgii, sau afectiuni lombosciatice. Cei care isi petrec mult timp in camerele unde este foarte mult aer conditionat nu pot sa se adapteze la temperaturile verii si se vor confrunta frecvent cu raceli si gripe.

 

Share This