Firma a luat fiinta in anul 2010, din dorinta de a schimba imaginea, deloc buna, a prestarilor de servicii din Romania, in general, si din domeniul constructiilor si instalatiilor in special.

Garantia realizarii acestui deziderat, spunem noi, il reprezinta atragerea in cadrul firmei a unui partener elvetian ce a adus cu el exigenta si precizia elvetiana.

De altfel in acest moment compania noastra este membra a Camerei de Comert Romano-Elvetiana.

Ca si obiect de activitate desfasuram activitati de montaj, intretinere, mentenanta, reparatii in domeniul instalatiilor termice si sanitare, fiind autorizati ISCIR pe patru nivele de prescriptii tehnice. De asemenea asiguram si mentenanta aparatelor de aer conditionat si a instalatiilor de tratare a aerului. lntentionam ca prin combinarea activitatilor de mai sus si adaugand servicii de intretinere a retelelor electrice si de curenti slabi, curatenie profesionala, gradinarit,managementul deseurilor, etc., sa dezvoltam compania, cu scopul de a deveni un putemic brand in domeniul mentenantei cladirilor cu activitati integrate de property si facility management.

Ca si parteneri in acest moment avem contracte de colaborare cu cele mai importante firme ce activeaza in domeniul termotehnicii in Romania. Lista completa o puteti vizualiza AICI.

Persoane fizice cat si importante companii, banci, complexe comerciale etc., atat din Bucuresti cat si din foarte multe judete ale tarii.

Compania CodevexTech este certificata ISO 9001, 14001 si 18001, ceea ce inseamna implementarea in cadrul organizatiei noastre a sistemului integrat de management in ceea ce priveste calitatea, mediul, sanatatea si securitatea in munca.

Faptul ca suntem o companie tanara, nu ne-a impiedicat sa obtinem rezultate foarte bune,materializate in finalizarea cu succes a proiectelor noastre si in satisfacerea exigentelor clientilor nostri.

Echipa Codevex

De ce sa alegem aparate de aer conditionat

Cum vara se apropie rapid, este posibil sa cautati o modalitate de a combate caldura fara ca facturile  de energie sa creasca. Majoritatea oamenilor au un sistem de climatizare central in casa lor, dar aceasta nu este intotdeauna optiunea cea mai accesibila. De aceea... citește mai mult

Avantajele aparatelor de aer conditionat

Aparatul de aer conditionat  produce conditii de confort in care fiintele umane tind sa se simta foarte bine. In aceste conditii eficienta de lucru devine maxima si de aceea oamenii sunt capabili sa lucreze cu mai multa vigoare. Iata cateva dintre avantajele de a... citește mai mult

Economie la facturi cu panouri solare

Economia realizata prin utilizarea panourilor solare este unul din cele mai importante aspecte ce trebuie sa fie luate in calcul inainte de a instala un asemenea sistem. In ultima perioada dupa nenumarate discutii cu clientii s-a constatat o problema generala in zona... citește mai mult

Panouri solare presurizate cu rezervor

Aspectul fizic al acestor tipuri de panouri este similar cu cel nepresurizat iar diferenta intre ele este ca cel presurizat se afla sub presiune la nivelul rezervorului. Tipul acesta de panou se foloseste pentru a produce apa calda menajera. Panourile solare... citește mai mult
Share This