De ce avem nevoie de un contract de service si reparatii centrale?

Autorizarea ISCIR a centralei termice care este  valabila 2 ani si contractul pentru service ar trebui sa se incheie cu o firma autorizata si este recomandabil ca aceasta sa fie partenera de service a reprezentantei care comercializeaza un model de centrala termica pe care o aveti instalata si se incheie in general pe perioada de post garantie dar se poate incheia si in perioada de garantie. Acest contract e contra cost si pretul platit este diferit in functie de operatiunile care se vor efectua, de prioritate etc.

De ce avem nevoie de un contract de service?

In lipsa unei intretineri periodce a echipamentelor poate sa creasca si riscul de aparitie a unei defectiuni majore. Prin intermediul reviziiilor efectuate in conformitate cu contractul , societatea de service poate sa va asigure functionarea la eficienta maxima a centralei. De asemenea un astfel de contract va ofera siguranta sporita de exploatare si functionare.

Veti beneficia si de optimizarea consumului de combustibil. In cazul unui contract de service piesele de schimb au un pret mai scazut decat in cazul in care acestea sunt cumparate direct din magazine de profil. Puteti sa beneficiati astfel si de o reducere la piesele de schimb.

Share This