Cum alegem cel mai bun service pt centralele termice?

Contractul de service pentru centrala termica, pentru o suma platita lunar sau anual va acoperi costurile de intretinere si de reparatii ale centralei sau sistemului de incalzire.

Pot sa fie mai multe tipuri de contracte printre care gasim: contract de service pentru centrala termica si contract de service pentru instalatii de incalzire.

Sunt si firme de mentenanta care asigura pentru un cost suplimentar si servicii pentru instalatii sanitare, electrice ori de canalizare.

Puteti percepe contractul de service ca fiind o asigurare. Daca aveti o avarie in zile libere sau de exemplu de Craciun va fi extrem de greu sa gasiti o firma de service pentru centrale termice daca nu aveti contract. Nu trebuie sa stati in frig si sa cautati instalatori atunci cand aveti situatii de urgenta.

Defectiunile unei centrale pot sa fie greu de detectat si destul de scump de reparat. Un contract de service va poate oferi siguranta si liniste stiind ca daca aveti o problema sunati la firma de service cu care aveti contract si puteti remedia rapid problema.

Contractele pentru service variaza mult de la o firma la alta si la fel si lucrarile acoperite sau nu de contract.

Pentru variante premium puteti avea acoperire nelimitata. In alte cazuri poate exista un numar limita din punct de vedere financiar sau al numarului de interventii.

Alegerea tipului de contract depinde de modul in care vedeti nivelul de risc. Daca acum va mutati intr-o casa nou construita cu centrale termice noi atunci un contract basic ar putea fi suficient. In schimb, daca aveti o centrala mai veche puteti lua in clacul si planul premium de care este posbil sa aveti nevoie mai mult.

Share This