Ce este agentul frigorific R32?

Este recunoscut faptul ca Daikin a fost si este implicat in protectia mediului inconjurator si este in continua dezvoltare si cercetare pentru elementele care au impact cat mai mic asupra mediului inconjurator si in diminuarea gazelor cu efect de sera.

Pentru ca avem grija de mediul inconjurator, Daikin a conceput un agent frigorific ecologic R32 care nu doar ca are cel mai mic impact asupra mediului inconjurator ci si ofera o eficienta ridicata pentru aparatele de aer conditionat care utilizeaza acest refrigerant.

Daikin este singura companie din lume care produce unitati de aer conditionat dar si agentii frigorifici utilizati de acestea au introdus R32, un agent frigorific nou pentru aparatele de aer conditionat. Acesta are doar o treime din potentialul de incalzire globala al altor refrigerenti traditionali. In noiembrie 2012 au introdus pe piata si primele aparate de aer conditionat din lume care folosesc agentul frigorific R32. Incepand din anul 2015 Daikin a extins gama de aparate care vor functiona cu agentul frigorific care este prietenos cu mediul.

Agentii frigoritivi R32 au un GWP de 650 comparativ cu cel de 2088 al R410A, prin urmare si o reducere de 68%. De asemenea, produsele care au R31 pot sa atinga si niveluri mai ridicate ale eficientie in conditii de sarcina partiala dar si de sarcina totala si R32 e un agent frigorific monocomponent usor de reciclat.

Share This