Boilere electrice bivalente Bucuresti

In zilele noastre exista mai multe tipuri de energii alternative precum cea produsa de un boiler solar bivalent. Energiile obisnuite precum cele nucleare sunt raspandite si utilizate in mod extensiv pentru ca acopera o gama destul de larga de nevoi atat in industrie cat si in viata de zi cu zi, insa nu sunt regenerabile si in plus reprezinta si un pericol la adresa planetei. Un boiler solar bivalent reprezinta o optiune potrivita atunci cand va doriti sa protejati mediul inconjurator si sa faceti ecnomii financiare pe termen lung.

Energia pe care o produce un boiler bivalent nu elibereaza in atmosfera dioxid de carbon, periculos atat pentru vegetatie cat si pentru fauna si oameni, asa cum se intampla in cazul energiilor ce nu sunt regenerabile.

Boilere electrice bivalente Bucuresti preturi 

Energia solara este o sursa care nu este inca in totalitate folosita chiar daca are un mare potential. In plus, energia va ajuta sa economisiti bani, in special in momentul in care utilizati un boiler bivalent pentru acumulare de apa calda menajera.

Un boiler bivalent reprezinta si echipamentul cel mai potrivit pentru un sistem de incalzire cu centrala termica si panouri solare de apa calda. Cazanul unui boiler solar bivalent este prevazut la interior cu doua schimbatoare de caldura si in partea de jos are o serpentina pentru sistemul solar. Schimbatorul superior al boilerelor solare bivalente este utilizat numai in momentul in care randamentul sistemului de incalzire solara nu e suficient si nu poate sa faca fata la solicitari.

Avantajele unui boiler bivalent sunt numeroase. Suprafetele mari de schimbatoare de caldura, conducte rezistente la depuneri de calcar, facilitatile puse in practica dupa ultmele tehnologii, izolarea din ploliuretan de cea mai buna calitate, spatiul mic ocupat, diverse pozitii disponibile pentru schimbatoarele de temperatura, finisajele excelente si rezistenta lor in timp.

Achizitionarea unui boiler bivalent este o investitie pe viata. Tot sistemul este foarte longeviv si in timp va ajuta sa faceti economii. Tot ce trebuie este sa fiti atenti si la dimensiunea boilerului bivalent pentru a va asigura ca faceti cele mai bune alegeri prin raport cu numarul de persoanel care folosesc boilerul si la spatiul care exista in locuinta. Toate costurile initiale cu achizitionarea si instalarea se amortizeaza ulterior prin economia produsa.

Share This