Aparatul de aer conditionat  produce conditii de confort in care fiintele umane tind sa se simta foarte bine. In aceste conditii eficienta de lucru devine maxima si de aceea oamenii sunt capabili sa lucreze cu mai multa vigoare. Iata cateva dintre avantajele de a lucra intr-un mediu cu aer conditionat:

Iata cateva dintre avantajele de a lucra intr-un mediu cu aer conditionat:

1) Cresterea eficientei fiintelor umane. Studiile din domeniu au constatat ca, in conditii de confort, capacitatea de lucru a fiintelor umane creste. Daca temperatura camerei este foarte ridicata, nu toata caldura din corp este eliberata si persoana simte un disconfort profund, ceea ce provoaca  lipsa de concentrare. De asemenea, persoana tinde sa  oboseasca rapid la temperaturi ridicate. In conditiile de confort create de AC, persoana se simte linistita si poate sa munceasca mai mult. Aerul curat ii ajuta pe oameni sa fie mai eficienti.

2) O sanatate mai buna. Aparatul de aer conditionat ajuta la circularea aerului filtrat in interiorul camerei sau biroului. Acest aer nu contine particule de praf si murdarie, fum, microorganisme, bacterii etc. Datorita acestui mediu sanatos este creat in interiorul camerei si sanatatea persoanei este imbunatatita.

3) Mai putin zgomot. Ferestrele camerelor si birourilor cu aer conditionat sunt inchise, datorita acestui sunet mai putin exterior care intra in camere. Chiar si zgomotul produs de aparatele de climatizare este foarte scazut. Datorita acestui fapt exista liniste in interiorul camerelor, care ofera somn linistit noaptea si mentine linistea in spitale si teatre. Zgomotul din camera cu aer conditionat poate fi redus si mai mult prin izolarea fonica a camerei.

4) Aer proaspat: aerul proaspat poate fi obtinut in interiorul camerei cu aer conditionat in orice moment, prin deschiderea usilor sau a ferestrelor.

Datorita avantajelor de mai utilizarea aparatelor de aer conditionat a crescut foarte mult in ultima vreme. In trecut, aparatul de aer conditionat a fost considerat a fi elementul de lux, acum a devenit elementul de necesitate fara de care nu se poate trai in conditiile extreme de vara.

Share This
nume-&-logo

Abonati-va la newsletter-ul nostru

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a va tine la curent cu ofertele si produsele noastre

Va-ti abonat cu succes! Va multumim.