Aparate de aer conditionat Romstal

Aerul conditionat este una din cele mai bune solutii pentru un aer respirabil atat acasa cat si la locul de munca. Aceste aparate ne fac verile mult mai usoare si utilizarea lor are mai multe avantaje printre care vom enumera imbunatatirea calitatii aerului, scaderea riscului de deschidratare, maximizarea gradului de confort, izolarea casei de insecte si de alergeni. De asemenea, aerul conditionat are si rolul de a regla umiditatea din aer si va elimina si disconfortul generat de aerul prea umed sau prea cald. Romstal va propune aparate de aer conditionat Vision Plus care au un grad destul de mare de performanta. Aceste aparate asigura un aer de calitate superioara si are un consum foarte mic de energie datorita tehnologiei inverter. Conform cu ultimele directive europene, aparatele noi de aer conditionat sunt certificate cu clasa de energie A+ la functionarea pe incalzire si cu clasa A pe racire.

Aparatele de aer conditionat vision pot sa fie instalate in orice loc al camerei pentru ca nu au nevoie de o sursa de alimentare aflata in apropiere ele fiind alimentate de unitatea externa. Daca vreti sa fiti in pas cu tehnologia puteti sa alegeti Vision Plus cu Wi-Fi si il puteti controla de orinde. Diferenta de pret este mica iar aparatul poate sa fie gestionat si programat de oriunde de pe telefon. Daca aveti o conexiune la internet aparatul se poate opri si porni sau poate fi setat cu ajutorul telefonului. De asemneea acest aparat are si functia de sleep, de verificare a erorilor si functia energy care va permite sa va verificati lunar consumul de energie.

Aerul conditionat este una din cele mai practice solutii pentru a avea un aer respirabil atat acasa cat si la locul de munca. Stim ca am spus asta si mai sus, insa este important sa tinem cont de confortul propriu si pentru asta este important sa ne cream un ambient cat mai prietenos in orice anotimp.

 

 

Share This