Aparat aer conditionat Bucuresti

Pentru a vedea toate produsele accesati pagina Aparate de aer conditionat.

In timp ce anotimpul calduros devine tot mai indelungat ocupand tot mai mult timp dintr-un an calendaristic, si temperaturile ating tot mai des sau depasesc pragurile caniculare, montarea aerului conditionat in casa este o necesitate normala in viata de zi cu zi.

In special acum, prin prisma activitatilor desfasurate, oamenii stau tot mai mult in birouri, in casa sau in alte spatii inchise.

Cititi si despre firme de aer conditionat.

Pentru ca aerul conditionat sa mearga in parametrii maximi ar trebui sa respectati si anumite cerinte. Unitatile interioare ar trebui fixate ferm pe pozitiile stabilite cu beneficiarul si la cel putin 5 cm distanta de tavan. Acestea pot fi fixate pe urmatoarele tipuri de pereti: BCA, beton, caramida, gips-carton, panouri termopan. In cazuri speciale, pot sa fie confectionate, contra-cost si suporturi specifice pozitiei de montaj. Se recomanda sa se evite pozitionarea in apropierea altor echipamente electrice cum ar fi radio si TV.

Aparat aer conditionat Bucuresti

Unitatile exterioare ar trebui puse astfel incat intretinerea si montajul sa se faca in limite de siguranta. Peretii de montaj pentru unitatile exterioare trebuie sa fie rezistenti pentru a putea sustine unitatile in stare de repaus dar si in stare de functionare cand este posibil ca aparatul sa vibreze. Se recomanda ca diferenta de inaltime intre unitatea exterioara si cea interioara sa nu depaseasca 5 m.

La baza deciziei de a cumpara aparate de aer conditionat pot fi mai multe motive:

Confortul termic. Temperaturile constante indiferent de anotimp definesc clar ideea de confort in special in prezent cand temperaturile exterioare ating un nivel extrem.

Reducerea umiditatii. Sunt si aparate de aer conditionat care sunt dotate cu functii de control pentru umiditatea in exces ce poate sa produca efecte negative atat persoanelor cat si locuintelor.

Reducerea zgomotului. Pentru ca este utilizata o tehnologie foarte noua si moderna aerul conditionat poate sa fie mult mai silentios comparativ cu ventilatoarele obisnuite. Aerul conditionat zgomotos poate sa tradeze o functionare gresita si de aceea va recomandam sa revizuiti macar odata pe an aparatul.

Imbunatatirea calitatii aerului. Daca geamurile sunt inchise atunci aerul poluat nu mai intra in incapere. In acelasi timp aparatul de aer conditionat este prevazut cu un filtru impotriva prafului si cu functii de purificare a aerului care elimina microorganismele si praful. Calitatea pentru aerul conditionat generat depinde si de frecventa reviziilor si mentenantei care se va face asupra aparatului.

Share This