Aerul conditionat si bebelusii

Aparatele de aer conditionat se cumpara de la firme specializate si tot de aici putem primi si toate informatiile in ceea ce priveste modul in care ar trebui sa functioneze aparatul de aer conditionat corect. In acest articol va prezentam argumentele pro pentru utilizarea unui aparat de aer conditionat in cazul in care avem un bebelus si cum trebuie sa il utilizam corect.

Medicii considera ca o camera in care este si un aparat de aer conditionat este mult mai sigura pentru sanatatea bebelusilor decat camerele calduroase si lipsite de ventilatie sau care au o umiditate ridicata.

Medicii pediatri recomanda utilizarea aerului conditionat pentru a depasi temperaturile extreme indiferent ce varsta are copilul, dar atrag atentia asupra utilizarii corecte a aparatelor. In primul rand acest aparat va trebui pus pe hol si se vor lasa usile deschise.

Cu toate acestea tinand cont de faptul ca bebelusii racesc destul de repede, aerul conditionat va trebui sa fie utilizat corect si cu masura. Medicii spun ca temperatura recomanta in camera copilului este undeva intre 24 si 25 grade si aerul conditionat nu va trebui sa bata direct spre copil.

Aparatul de aer conditionat se poate porni fata probleme la temperaturi de cel putin 25 de grade, daca micutul nu este in aceeasi incapere cu aparatul.

Aerul conditionat poate sa fie cea mai buna metoda prin care sa ajutati copilul sa se racoreasca in zilele foarte calduroase in care si umiditatea este destul de mare. Intrebarea este daca exista si riscul ca micutul sa raceasca tinand cont de faptul ca bebelusii sunt mult mai sensibili decat adultii.

Principalul avantaj al unui aparat de aer conditionat este faptul ca ajuta la racorirea camerei in care este cald. In plus, pielea bebelusilor se poate irita foarte repede la temperaturi ridicate si umiditate mare si cea mai buna metoda pentru a preveni aparitia iritatiilor este ca micutii sa fie intr-o camera bine ventilata cu un aparat de aer conditionat.

Share This