Aerul conditionat Daikin multi split

Pentru a putea sa asigurati un sistem de cimatizare care sa poata deservi mai multe camere si totusi sa nu utilizam mai mult de o simpla unitate exterioara, Daikin va va pune la dispozitie un sistem de climatizare multi split. Aceste sisteme ofera posibilitatea de a conecta intre doua si cinci unitati interioare. Pentru a configura sistemele dorite puteti sa utilizati un configurator online multi split.

De foarte multe ori ni se poate intampla ca fatadele cladirilor in care locuim sau unde avem biroul sa nu ne permita sa amplasam mai multe unitati exterioare pentru echipamentele de climatizare si acest lucru se intampla din mai multe morive. Se poate intampla sa nu putem sa conifiguram o retea de climatizare care este suficient de buna pentru a asigura confortul uniform pe intreaga suprafata a cladirilor si vom ajunge astfel sa avem un disconfort termic si alte inconveniente.

Sistemele de climatizare multi split pe care le ofera Daikin sunt pompe de caldura care sunt dotate cu tehnologie inverter si cu control online si ofera climatul perfect pe intreg parcursul anului indiferent de anotimp sau de destinatia pe care o au cladirile. Astfel veti beneficia de o foarte mare flexibilitate pentru a monta echipamentele.

Daikin acopera si o gama destul de variata de sisteme de aer conditionat multi split. Utilizarea unor pompe de caldura multi split se face usor si destul de intuitiv singurul lucru pentru care trebuie sa acordam atentie este modul in care vom utiliza echipamentul. Unitatile din interior functioneaza in mod simultan si folosesc acelasi mod de racire sau de incalzire.

Daikin este o firma recunoscuta si pentru cat de prietenoase cu mediul sunt instalatiile pe care le produce. Daca doriti confort si calitate alegeti de fiecare data Daikin si in mod sigur nu veti regreta.

Share This