Aer conditionat tip split

Aer conditionat tip split – modele si preturi

Ce este un aparat de tipul split? Sistemele de aer conditionat split sunt alcatuite din doua unitati: o unitate exterioara care este montata in incapere, pe perete si una exterioara UE montata in general pe peretii exteriori.

Ce sunt sistemele multi split. Sistemele de aer conditionat multi split sunt facute din mai multe unitati interioare montate in general in camere diferite pe pereti si una exterioara montata in general pe peretele exterior.

Care sunt functiile principale ale sistemelor de aer conditionat.

Aparatele de aer conditionat de calitate au mai multe functii de utilizare: functia de racire, de incalzire, de dezumidificare cu care aparatul de aer conditionat extrage si elimina umezeala din aer. Functia de ventilatile este functia cu care aparatul de aer conditionat ventileaza aerul din camera si nu ii modifica temperatura, aceasta functie va fi insotita in general si de functia de dezumidificare. Functia automat. Cu functia aceasta aparatul de aer conditionat e capabil sa realizeze cel mai bun  randament atat in ceea ce priveste consumul cat si temperatura, indiferent de meniul pe care il alegem – rece sau cald.

Functia de temporizare ajuta aparatul de aer conditionat sa porneasa sau sa se opreasca la un interval anume. Astfel, poate sa realizeze racirea ori incalzirea din camera inainte ca voi sa ajungeti acasa ori se poate opri de unul singur daca uitati sa il opriti. Pentru a controla de la distanta aparatul aveti si accesorii disponibile.

Functia de noapte permite aparatului sa climatizeze camera de odihna fara sa va afecteze somnul si sanatatea. Cu functia aceasta zgomotul produs de unitatile interioare ale aparatului se va diminua la 30 de procente fata de modul normal de lucru, temperatura interioara va ramane constanta indiferent de temperatura exterioara dorita.

Functia de restart automat in cazul unei interuperi de curent in timpul functionarii, aparatul va porni din nou automat pastrand si setarile de functionare.

Functiile au nota generala si de aceea va recomandam sa consultati cu atentie descrierea produsului pentru lista completa de functii pentru fiecare aparat in cauza.

Tehnologia inverter reprezinta o inovatie reala in domeniul climatizarii. Principiul este destul de simplu: inverterele regleaza puterea pentru ca aceasta sa fie corelata cu cerinta reala, nici mai mult nici mai putin. Tehnologia aceasta are doua beneficii evidente: confortul si economia.

Share This