Aer conditionat service reparatii Bucuresti

Pentru a vedea serviciile complete accesati pagina Montare si reparatii aer conditionat.

Chiar daca aerul conditionat este proiectat sa functioneze pe o perioada lunga de timp, pot sa apara si defectiuni nedorite care sa pericliteze buna functionare a aparatelor. Aceste defectiuni au nevoie de asistenta de specialitate pentru a fi remediate intr-un mod corect.

Cititi si despre aparat aer conditionat.

Riscul de aparitie a defectiunilor aparatului de aer conditionat se poate minimiza daca se tine cont si de efectuarea in mod regulat a reviziilor tehnice care au caracter obisnuit.

Realizam reparatii pentru aparate de aer conditionat cu scopul de a restabili proprietatile si caracteristicile aparatelor afectate de defectiuni. Serviciile pentru remedierea problemelor care se ivesc la aparatele de aer conditionat sunt prestate de specialisti cu o vasta experienta in acest domeniu.

Exista si o serie de simptome care atesta defectiuni ale aparatului de aer conditionat. Tinand cont de faptul ca exista una sau mai multe simptome ce pot aparea este indicat sa se solicite ajutorul unor echipe de specialisti pentru reparatii asupra sistemului. Printre simptome putem enumera faptul ca aparatul de aer conditionat produce prea mult zgomot, aparatul de aer conditionat nu sta pornit sau porneste greu sau aparatul nu raceste aerul aflat in interior.

Aer conditionat service reparatii Bucuresti

Decizia de a inlocui aerul conditionat se va lua in functie de mai multi factori.

Daca aparatul de aer conditionat este mai vechi de 10 ani atunci chiar daca poate fi efectuata reparatia, nu mai este eficienta pentru ca  va fi mult mai util sa cumparati un aparat de o generatie mai noua care sa consume cu pana la 30% mai putina energie. Diferentele de pret care sunt platite pentru cumpararea unui nou aparat se vor amortiza in timp datorita consumului mai mic de energie.

Atunci cand observati ca factura la energia electrica incepe sa creasca substantial va puteti gandi sa schimbati aparatul de aer conditionat. Cu cat un aparat este mai vechi cu atat consumul de energie este mai mare.

Randamentul scazut este un alt semn ca aparatul trebuie schimbat. In cazul in care echipamentul functioneaza de mult timp si nu simtiti diferente de temperatura in camera inseamna ca ar trebui sa apelati la un specialist pentru a determina functionalitatea acestuia.

Sunt si unele probleme care nu atesta o defectiune majora a aparatului si se pot repara cu usurinta.

Atunci cand aparatul nu raceste poate fi vorba de lipsa de Freon dar pot fi si alte cauze precum: condensatorul compresorului poate fi defect, compresorul poate fi defect, ventilatorul poate sa nu fie functional.

Mirosul neplacut poate sa fie cauzat de functionarea aparatului intr-un mediu toxic sau atunci cand verificarea sa nu a fost facuta de foarte mult timp sau niciodata. Praful si umiditatea care exista vara pe vaporizator duc la blocarea fantelor aflate in interiorul splitului, la dezvoltarea microbilor si mucegaiurilor precum si la diminuarea randamentului.

Daca observati ca incepe sa curga apa in casa este posibil ca scurgerea sa fie obturata cu mizeria acumulata in timp sau cand un factor extern intervine asupra echipamentului pentru climatizare.

Share This